VERKOOP 

WOOONmakelaardij werkt met 3 unieke keuzepakketten aan de verkoop van uw huis!

Met het streven naar de meest optimale verkoopprijs, afgestemd op uw gewenste verkooptermijn. Als verkoper houdt u volledige controle over het verkoopproces in goede samenwerking met uw makelaar. WOOONmakelaardij biedt u daarbij inzicht in de juiste te volgen strategie en behoed u voor de valkuilen waarmee u te maken kan krijgen bij verkoop.

Uniek verkoopconcept | 3 keuzepakketten

WOOON BASIS PAKKET

U wilt de verkoop van uw huis gedeeltelijk zelf regelen, maar wel met begeleiding van uw makelaar als coach op afstand. U ziet het als een uitdaging om een aantal zaken zelf te regelen...

  • u hangt zelf de TE KOOP-raamposters op
  • u verspreidt zelf in uw buurt de Promocards van uw woning
  • u begeleidt de bezichtigingen zelf...

tot aan het 1e bod.... Onderhandelen of andere verkoopafspraken én de koopovereenkomst maken, daar begint u liever niet aan. Deze zaken worden vakkundig geregeld door uw makelaar. Dit WOOON BASIS PAKKET biedt u een goede basis om uw huis te kunnen verkopen, tegen geringe kosten.

Klik hier voor meer informatie over het WOOON BASIS PAKKET.

WOOON COMFORT PAKKET

Dit pakket biedt u meer comfort maar natuurlijk kunt u nog steeds zelf dingen doen. Het WOOON COMFORT PAKKET zorgt ervoor dat de verkoop van uw huis uitstekend wordt georganiseerd door uw makelaar.

  • Het opvallende TE KOOP tuin- en/of V- bord wordt door uw makelaar geplaatst
  • Wel verspreidt u in uw buurt de Promocards van uw woning zelf
  • Telkens verzorgt u de eerste bezichtiging zelf; de vervolgbezichtigingen daarop leidt uw makelaar

Voorts is het totale verkoopproces -de coördinatie & uitvoering- in handen van WOOONmakelaardij.

Klik hier voor meer informatie over het WOOON COMFORT PAKKET.

WOOON FULL SERVICE PAKKET

Deze naam dekt de lading.... u kiest voor een totaalpakket! U gaat voor nog meer service én maatwerk. Bij het WOOON FULL SERVICE PAKKET worden gedurende het gehele verkooptraject al uw zorgen volledig uit handen genomen. Zodoende kunt u zich volledig concentreren op de "leuke" kanten van verhuizen. Uiteraard heeft u inspraak in het gehele verkooptraject. U bepaalt samen met uw makelaar hoe vaak, wanneer en waar er wordt geadverteerd.

Klik hier voor meer informatie over het WOOON FULL SERVICE PAKKET.

Transparantie in de werkzaamheden én kosten

De basis voor deze dienstverlening ligt in een goede voorlichting aan u! In een persoonlijk gesprek wordt u graag het onderscheid in de voormelde pakketten -met goede prijs | kwaliteit verhouding- nader uitgelegd. De pakket-afspraak die WOOONmakelaardij met u maakt en de beloning daartoe wordt helder uiteengezet en vastgelegd. Uiteraard is bij ieder voormeld pakket van WOOONmakelaardij stille verkoop ook mogelijk.

 

Tevreden opdrachtgevers

WOOONmakelaardij kan alleen succesvol zijn als u tevreden bent! WOOONmakelaardij heeft het constante streven naar tevreden opdrachtgevers. U als opdrachtgever geeft ons uw vertrouwen en WOOONmakelaardij realiseert voor u graag een zeer succesvol resultaat. Onderstaand treft u een selectie van ons resultaat.

Ton Koelega | Ik wil je heel hartelijk bedanken voor al het werk dat je voor mij hebt verzet. Zelfs een beslagname en contact met de advocaat, bij dat al heb je mij erg geholpen. Daardoor is de verkoop ook een succes geworden. Geweldig zoals je me hebt gesteund. En nog bedankt voor de Zeeuwse Knoop in de vorm van een kaars. Erg mooi. Ga ik voorlopig maar niet aansteken, zou zonde zijn. Nogmaals dank en succes in de toekomst!

Ingrid de Kok en Ingo van Wel | Wij waren op zoek naar een woning en Jolande Nieuwdorp was de makelaar van de woning waar wij belangstelling voor hadden. Wij hebben 2 keer een rondleiding gehad, waarbij zij zeer enthousiast alles vertelde over de woning. Na wat wikken en wegen hebben wij besloten om de woning te kopen. In het hele traject hierna, konden we altijd met vragen bij haar terecht. Maar zelf hield ze ons ook steeds op de hoogte en dacht met ons mee. Erg fijn! Wij hadden zelf ook nog een woning te verkopen en hoefden niet lang na te denken, welke makelaar wij daarvoor zouden inschakelen. Dat was Jolande. Zij heeft een mooie presentatie geschreven en mooie foto's laten maken door een fotograaf. Dit stond allemaal zeer snel op de website en ook kwam ze eigenhandig een "Te koop" bord in de tuin plaatsen. Amper een maand nadat het huis in de verkoop ging, was het verkocht! En voor nog iets meer dan de vraagprijs! Al met al een mooi resultaat waar wij erg blij mee waren. Ook de verdere afhandeling tot en met het ondertekenen van de leveringsakte bij de notaris is vlot verlopen. Jolande, nogmaals bedankt voor alles!

Arco en Karin Wagenvoort | Je wilt je huis verkopen. En dan? Hoe zat het ook al weer? De laatste keer was 10 jaar geleden en er is veel veranderd. Na een aantal keren zoeken op internet kwamen we erachter dat de benodigde kennis niet een-twee-drie te vergaren is. Dan op zoek naar een makelaar. Weer op internet.... Maar wie moet je dan kiezen? Maar eens her en der geinformeerd en WOOONmakelaardij leek een goede keus. En dat was het ook! Jolande is vriendelijk, correct, komt de afspraken na, koppelt goed terug, neemt de tijd en is (in ons geval belangrijk) erg geduldig. Mede dankzij haar optreden was ons huis veel sneller verkocht dan wij vooraf bedacht hadden. Ondanks haar geduld hebben wij nog geen nieuw huis kunnen vinden, maar met haar hulp gaat dit vast lukken. Jolande, bedankt voor alle hulp en ondersteuning. We nemen contact met je op als we iets gevonden hebben!

Johanna Bürschen | Jolande Nieuwdorp is zeer accuraat en zorgvuldig in planning, organisatie en contact zowel met mij als verkoper als ook met de kopers. Ze schrikt voor geen juridische uitdaging, is duidelijk in taal, zeer ervaren in de makelaardij en denkt continu mee in de wensen en verwachtingen van opdrachtgever. Bij de verkoop kijkt en informeert ze zich continu over bestaand woningaanbod evenals opkomend woningaanbod. En geeft tips in allerlei vormen om een verkoop spoedig te laten passeren. Wie Jolande Nieuwdorp wil, is uit naar de beste koop of verkoop met een vlotte samenwerking tot bij de Notaris. Naar mijn mening en ervaring is Jolande Nieuwdorp met haar concept de beste makelaar in kennis en klantenservice van heel Zeeland!

Arjan en Evelene de Vries | Al enige tijd waren mijn vrouw en ik aan het rondkijken op de woningmarkt. Bij een bezichtiging van een potentieel huis, ontmoetten wij Jolande Nieuwdorp. Onze eerste indruk was gelijk zeer positief; een vrouw die verstand heeft van zaken en oprecht geïnteresseerd is in haar klanten. Na wat wikken en wegen, besloten wij ons huis in de stille verkoop te zetten en zo onze zoektocht meer body te geven. We twijfelden toen ook geen moment om Jolande in te schakelen. Toen wij ons droomhuis vonden, bleek deze door WOOONmakelaardij verkocht te worden. Toeval bestaat niet.... In het proces van verkoop en aankoop, heeft Jolande ons vakkundig begeleid en wij hebben altijd het gevoel gehad "dat het goed zou komen" En dat kwam het ook. Gedurende het proces communiceerde Jolande duidelijk naar ons en liet niks aan toeval over. Al met al kunnen wij Jolande van harte aanbevelen aan een ieder die overweegt zijn/haar/hun huis te verkopen! Wat een betrokken en warm mens ben jij. Nogmaals hartelijk dank voor alles, Jolande.

Aarnout en Inge Dingemanse | Na lang wikken en wegen besloten wij ons huis te verkopen waar we zeven jaar lang met plezier in hebben gewoond. Maar je huis verkopen, wie vertrouw je zoiets toe? Na een tip van een collega hebben we contact opgenomen met WOOONmakelaardij. Nu hadden wij niet heel veel haast om weg te gaan, maar toch is ons huis boven verwachting snel verkocht! Dankzij Jolande die meteen vanaf de eerste kennismaking keihard aan de slag ging om alles zo snel mogelijk in gang te zetten. En niet te vergeten de vriendelijke fotograaf die alle tijd nam om alles duidelijk en eerlijk in beeld te brengen. Jolande werkt alles tot in de puntjes uit, en bespreekt tot in detail alle voortgang en de communicatie met potentiele kopers. Ze staat altijd voor je klaar om uitgebreid je vragen te beantwoorden. Het contact was erg fijn, ze neemt uitgebreid de tijd om te luisteren en mee te denken. Toen er plotseling halsoverkop een voorlopig koopcontract op tafel moest komen, heeft ze zelfs dat wonder boven wonder voor elkaar gekregen. Jolande gaat ervoor, ze haalt het onderste uit de kan, maar ze zal je zeker geen knollen voor citroenen verkopen;) Dankjewel Jolande! 

Anoniem | Dank je wel, Jolande voor de prachtige Zeeuwse Kaars!! Daarnaast ook dank voor alle extra tijd en hulp die je hebt gegeven om de verkoop tot dit goede eindresultaat te brengen. Nogmaals dank je wel!

Ruud Keijser | Jolande, Dank voor je uiterst correcte en gedreven aanpak van verkoop Duke Ellingtonlaan 53 te Goes, bedankt voor je inzet! 

Peter van Heese & Hanneke Roskam | Bent u op zoek naar de beste makelaar van Nederland? Stop met zoeken, u heeft haar gevonden! Integer, alert, sociaal, optimistisch en deskundig, dat zijn eigenschappen die Jolande in haar portefeuille heeft. Fijn, dat je in het ingewikkelde proces, dat het verkopen en aankopen van een huis is, kunt vertrouwen op een makelaar die deze vaardigheden bezit. Dank je wel Jolande, dat je ons door dit intensieve proces hebt geloodst. Blijf zoals je bent, dat is meer dan goed.

M. Cornelissen-Vlek | Ons huis is tot volle tevredenheid verkocht door WOOONmakelaardij te Goes. Vanaf het eerste contact ging Mevrouw Nieuwdorp zeer secuur en voortvarend te werk gevolgd door een prettige afhandeling. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen!

Fam. van Asselt | Onze eerste kennismaking met Jolande was meteen al een hele fijne. jolande is spontaan en hartelijk.daarnaast heeft ze ook alle kwaliteiten in huis voor een perfecte makelaar. ze is professioneel punctueel en zorgvuldig.waar we zelf de moed om ons huis ooit nog te verkopen een beetje aan het verliezen waren, is zei altijd enthousiast en optimistisch gebleven.ook als aankoopmakelaar is zij zeer aan te bevelen. bij Jolande koop je geen kat in de zak! Haar werk voor ons is nog niet afgerond maar via deze weg ook alvast heel hartelijk dank!

Ineke Veldkamp | Bij de bezichtiging van een woning waarin ik geinteresseerd was voor aankoop heb ik Jolande leren kennen als een accurate realistische makelaar die mij hierin goed adviseerde en begeleidde, ze nam alle tijd voor uitleg; iets wat mij veel vertrouwen gaf als eventuele aankoper van deze woning. Ze nam duidelijk een bemiddelende rol aan iets wat ik voor de verkoop van mijn eigen woning erg belangrijk vond. Ook deze verkoop heeft zij fantastisch begeleid, met een pachtige fotoshoot, mooie beschrijving waar zorg aan was besteed en het opstellen van een zeer gedetailleerd een correct verkoopcontract tot en met de controle hierop bij het passeren bij de notaris. Een woning kopen of verkopen is een serieuze kwestie, dat je hierin secuur en goed begeleid wordt geeft ook nadien een gerustgesteld gevoel. Jolande dank je wel! 

Peter en Wijnie den Haan | Toen we ons huis wilden verkopen dachten we er goed aan te doen in zee te gaan met een klein makelaarskantoor die alles zelf regelt. De klik met Jolande was er gelijk en mede dankzij haar enthousiasme en aanpak is ons huis binnen een jaar verkocht.

Anja de Groene | WOOONmakelaardij heeft ons goed geholpen bij de verkoop van de woning van een tante. Omdat wij erg weinig tijd hadden om ons met de verkoop bezig te houden, heeft Jolande ons behoorlijk "ontzorgd". We konden alles aan haar over laten en de woning is in no time verkocht. Heel goed gedaan!

Huub en Lydia Remmers | Hartelijk dank voor je begeleiding van de verkoop van onze woning. Door je enthousiasme en professionaliteit zijn wij van mening dat hierdoor onze woning zo snel is verkocht. Ook je terugkoppeling na een bezichtiging vonden wij zeer prettig. Nogmaals hartelijk dank hiervoor!

Johan en Letty de Koster | We willen WOOONmakelaardij hartelijk bedanken voor de manier waarop Jolande zich heeft ingezet bij de aan- en verkoop van onze woning. Eerst hebben we al een enthousiaste bezichtiging gehad met haar in het huis waar we nu inmiddels wonen en ook vakkundige informatie gekregen wat betreft de verkoop van onze toenmalige woning. Toen we uiteindelijk besloten om de woning te kopen en ons eigen huis te verkopen, kwamen we in een soort stroomversnelling terecht, omdat alles zo super snel ging en deze beide dingen door elkaar liepen. 2 Weken nadat ons huis in de verkoop was gegaan, konden we al de voorlopige koopakte tekenen. Ongelofelijk! Dat is mede door de tips en inspanningen van WOOONmakelaardij o.a. wat betreft het aantrekkelijk presenteren van de woning wat heel belangrijk is! Het was een hectische tijd waarin er veel geregeld moest worden, omdat we in een paar weken tijd zowel een woning kochten, woning te koop zetten en ook vrijwel direct weer verkochten. Jolande was voor ons een steun in deze tijd waar we met al onze vragen terecht konden. Er kwam ineens zo ontzettend veel op ons af, dat je niet weet waar te beginnen, maar Jolande heeft ons op een vakkundige en hartelijke manier overal doorheen geloodst en nu wonen we met veel plezier in onze nieuwe woning. Door haar enthousiasme, vakkennis en sympathie is Jolande een makelaar die we iedereen aan kunnen bevelen.

Andries en Carolien Goeree | Bedankt voor alles, en voor het cadeautje en de nodige humor. We zullen je zeker aanprijzen bij toekomstige huizen(ver)kopers in onze kennissen en familiekring.

Addy Vader | Mijn huis is binnen een half jaar verkocht! Vanaf het begin nam Jolande de opdracht tot verkoop voortvarend ter hand. Omdat mijn huis verhuurd werd volgens de Leegstandswet was dit niet altijd eenvoudig. Haar gedrevenheid en puntualiteit gaven mij het volste vertrouwen in de gehele gang van zaken. Als ik iets niet begreep legde ze dat geduldig uit en als er maar enige twijfel over iets bestond rustte ze niet tot de zaken helder waren. Haar persoonlijke benadering sprak mij zeer aan.                                                                                                                    

Tony de Jonge | Hartelijk dank, ook namens m'n moeder, voor de begeleiding bij de verkoop van de woning. We hebben je ervaren als een persoon die zeer punctueel en correct handelt en steeds weer de situatie terugkoppelt en valideert. Desgevraagd gaf je ook goed advies hoe in bepaalde gevallen te kunnen handelen zonder hierbij direct aan te sturen op een specfieke keuze maar juist de afweging voorlegt. Tot aan de overdracht bij de notaris was je steeds beschikbaar om het proces in goede banen te sturen, bedankt!

Ben en Ronald Dhaeze | We willen Jolande hartelijk bedanken voor de verkoop van ons huis in Arnemuiden. We hebben geduld moeten hebben maar uiteindelijk is het toch gelukt! Jolande heeft een verfrissende, energieke manier van werken, die voor ons heeft gewerkt en ik denk zal gaan werken voor nog veel meer mensen. Nogmaals bedankt en veel succes!

Aad Hijdra | Ben zelf geen schrijver om met de juiste toon een stuk over de verkoop te schrijven, wel wil ik je persoonlijk mededelen dat ik je bijzonder dankbaar ben voor je inspanningen voor de begeleiding van de verkoop. Zoals je weet is het achter de schermen de verkoop onder omstandigheden en de daarbij behoorde emotie gebeurt en ook in dat was je een steun. Je professionaliteit en kunde staan voor mij dan ook buiten kijf en kijk naar tevredenheid uit naar de laatste periode. Blijf met een kleine restschuld zitten maar die is aan mijn eigen BV en dat komt wel goed. Rest mij nog je nogmaals te bedanken.

Tonny Paauwe en Lilian Koppejan | Ons huis heeft eerst bij een andere makelaar te koop gestaan, we waren erg ontevreden over de gang van zaken. Op aanraden van een kennis hebben we contact opgenomen met Jolande en zijn met WOOONmakelaardij verder gegaan. Dit was een goede keus. Wat een verschil !  Het persoonlijke contact, de energie die ze erin steekt, haar enthousiasme, alles in overleg en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ze denkt met je mee en doet zonder moeite dat stapje extra. Echt een aanrader!  Jolande nogmaals dank voor de fijne samenwerking!

Joke Hejjas-Boone | In mei 2014 was m'n oog gevallen op een appartement in de binnenstad van Middelburg. Het was erg naar mijn zin en ik besloot Jolande, die het appartement in de verkoop had, ook mijn woning in de verkoop te laten nemen. Helaas werd het appartement verkocht voordat ik mijn huis kwijt was, maar Jolande bleef niet stil zitten. Ze informeerde de bewoners van het betreffende appartementencomplex over mijn interesse. Daarop werd dit najaar door een dame, die haar appartement wilde verkopen, contact met haar opgenomen. Daar zich tegelijkertijd belangstellenden voor m'n huis meldden, ben ik direct gaan kijken. En....Jolande had goed ingeschat, dat dit was wat ik zocht. Zowel aankoop van het appartement als de verkoop van mijn huis waren in korte tijd rond. En nu woon ik alweer ruim een maand op m'n nieuwe stek. Met hartelijke dank aan WOOONmakelaardij!

Dikkie & Jan Krijger | 4,1/2 jaar geleden hebben we ons huis te koop gezet! Het heeft bij verschillende makelaars te koop gestaan, en als laatste bij WOOONmakelaardij!! Dankzij Jolande hebben we ons huis succesvol verkocht! Soms wilden we er een punt achter zetten, maar Jolande wist altijd raad! Ook regelde ze optie op onze huidige huurwoning! Al bij al hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren en bevelen wij WOOONmakelaardij u zeker aan! 

Corry Verhaagen | Namens mijn vader, broers en zus wil ik je bedanken voor de persoonlijke, professionele, begeleiding bij de verkoop van de woning. Als vertegenwoordiger van de familie heb ik het contact met jou als zeer prettig ervaren. Terug kijkend op het afgelopen jaar, waarin wij diverse hobbels hebben moeten nemen, is het gelukt om de woning dit jaar nog te verkopen. Jolande, hartelijk dank voor je inzet! Veel succes in makelaarsland en mocht er iemand in mijn omgeving een makelaar nodig hebben, zal ik WOOONmakelaardij zeker aanbevelen!

Marijke & Frits Hederman | Het feit dat wij jou al drie keer hebben ingeschakeld voor aan- & verkoop zegt op zich al genoeg over het unieke concept van WOOONmakelaardij! Hartelijke groet, Frits en Marijke Helderman

Jan de Hond | Bij deze wil ik je bedanken voor de hulp bij de verkoop van mijn huis. Het was een prettige samenwerking. Nogmaals hartelijk bedankt !

Rene & Annemieke Zoeteweij | De aankoop van onze nieuwe woning was geen standaard verhaal. Dankzij jouw deskundigheid en doorzettingsvermogen is de aankoop gelukkig toch goed gekomen. Daar zijn we je uiteraard zeer dankbaar voor!! Door deze fijne samenwerking hebben we besloten jou ook als verkopend makelaar in te huren. Deze verkoop was mede door jouw mooie fotoreportage, professionele en warme benadering super snel gerealiseerd. Tijdens het verkoopproces zocht je alles tot in de puntjes voor ons uit, je nam een stuk zorg uithanden. Dat is iets wat je niet zo vaak tegenkomt. Ook de overdracht bij notaris, was mede dankzij jouw, een leuke aangelegenheid. Wij bevelen je graag aan in onze vrienden en kennissenkring. Nogmaals super bedankt Jolande!!!

Johan Smit | De creative en pro-active aanpak van WOOONMakelaardij heeft er voor gezorgd dat we de woning verkocht hadden voordat deze op internet hoefde te worden gezet. Binnen 1 dag na het ondertekenen van onze verkoopopdracht was er al een bezichtiging en was de verkoop snel rond. Zo'n twee maanden later was het al gepasseerd bij de notaris. Dit is te danken aan een de persoonlijke en daadkrachtige wijze waarop Jolande haar contacten onderhoud en zich bijzonder goed verplaatst in de wensen van de woningzoekende partij. Daarbij doe ze meer en onderneemt ze extra marketing acties die ik een andere makelaar niet zo snel zie doen. De koper stond daardoor al te wachten op onze woning! Het hele traject begeleid Jolande zeer accuraat en precies en ze neemt de tijd voor je en legt alles zeer duidelijk en geduldig uit. Zowel mondeling als schriftelijk. Ze weet waar ze het over heeft en wanneer wat nodig is, het is echt een vakvrouw! Dit blijkt ook uit het feit dat vanuit het notaris kantoor werd aangegeven dat het dossier door WOOONmakelaardij wel heel netjes en compleet is aangeleverd. Ze maken dat wel anders mee werd opgemerkt en dat was heel fijn en scheelt veel gedoe achteraf. Ik hoefde naast de vragenlijst van hen verder niets meer aan te leveren. TOP, heel erg bedankt !

Matthijs en Lenneke Van den Bosch-Van den Ende | Als je Jolande eenmaal een keer hebt gezien en hebt mee gemaakt wil je geen andere makelaar meer. Eerdere bezichtigingen hadden een indruk van haar achter gelaten, die ik niet was vergeten. Dus toen eenmaal mijn eigen huis te koop moest worden gezet, was al heel erg snel duidelijk dat ik Jolande hiervoor zou bellen. Nadat we een afspraak hadden gehad, stond het huis al snel te koop. En niet verwacht maar toch binnen 3 weken was ons huis verkocht! Geweldig hoe Jolande dit allemaal voor ons heeft geregeld. Mocht je een makelaar zoeken, twijfel niet en bel Jolande Nieuwdorp maar gerust op. Ze zal je altijd met alles helpen, en wat vooral erg fijn is dat ze je goed op de hoogte houdt. Jolande nogmaals hartelijk dank voor je goede hulp en vertrouwen!!!  

Dimitri en Anja van Craenenbroeck | In augustus waren wij wat aan het kijken op huislijn toen we een heel leuk huis op Borssele zagen staan. Dit wilden wij graag wel eens van binnen bekijken en hebben dan ook een afspraak gemaakt met Jolande van WOOONmakelaardij. Na een leuke kennismaking met deze sympathieke makelaar kwamen wij overeen dat zij vrijblijvend een waarde bepaling van onze woning zou maken. Dit resulteerde in een leuk transparant gesprek, en wij besloten dan ook ons huis bij haar te koop te zetten. Alles werd tot in de puntjes verzorgd, wat als gevolg had dat ons huis in 7 weken was verkocht. Dit hadden wij nooit durven dromen. In het traject van aankoop van ons nieuwe huis en verkoop van ons oude huis hebben wij haar ervaren als een zeer bevlogen, punctuele makelaar. Zij liet niets aan twijfel over en hield nauwsluitend contact met ons over alle zaken die aan de orde kwamen. Wij willen hierbij Jolande dan ook hartelijk bedanken voor deze fijne samenwerking.

Christian & Patricia Maes | We hadden serieuze plannen om een nieuwbouwhuis te gaan bouwen. Als je daar aan wil gaan beginnen is het wel belangrijk dat je nadenkt wat je met je huidige woning ga doen. We kwamen al snel tot de conclusie om deze in de verkoop te zetten bij Jolande Nieuwdorp van WOOONmakelaardij. Tijdens onze bouwperiode van het nieuwe huis, heeft Jolande onze verkoop van de oude woning goed begeleid. We voelden ons erg betrokken bij de verkoop en werden van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Na een periode van een jaar was ons huis VERKOCHT. Dat kwam mooi uit, want ons nieuwe huis was ook bijna klaar. We zijn daarom ook heel erg tevreden over Jolande. We kunnen haar bij iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg bedankt voor je goede samenwerking.

Jacqueline Erwich | Had de moed mijn huis te verkopen bijna opgegeven, via een kennis werd ik op WOOONmakelaardij gewezen en werd de verkoop door jouw inspanning, Jolande, binnen enkele maanden een feit! Dank voor je doorzettingsvermogen en de ook prettige samenwerking!

Armando & Marije Langebeke | Hierbij danken we Jolande voor de inzet en vastberadenheid die ze getoond heeft gedurende de periode dat ons huis te koop heeft gestaan. Het was geen gemakkelijke opgave, maar uiteindelijk is onze woning in een moeillijke periode met veel concurrerend aanbod toch verkocht. Hier heeft Jolande zeker haar steentje bijgedragen en was ze met haar enthousiasme en kennis van zaken een toegevoegde waarde.

Hans & Janny vd Plas | Bij deze willen we je bedanken voor de verkoop en alles wat er bij kwam kijken van ma haar huis,het was een klus maar het is gelukt. Hans en jannie en fam

Carel Peeters | Met hulp van Jolande is de woning verkocht. Sleutelwoorden die dit mede tot het succes hebben geleid zijn: Volharding, zorgvuldigheid en deskundigheid. Dankjewel Jolande!

Oskar & Petra Slobbe | Ons droomhuis hadden we al wel gevonden maar we hadden besloten het pas te kopen als ons huidige huis was verkocht. De woningmarkt is op dit moment nou eenmaal niet zo dynamisch dat je er wel van uit kunt gaan dat je huis snel verkocht wordt. Het huis wat we wilden verkopen stond in een wijk waar de gemiddelde verkooptijd anderhalf jaar is. We besloten ons huis bij Jolande, of misschien moet ik zeggen WOOON Makelaardij, te koop te zetten. Ze leek ons de beste makelaar uit de regio en we zetten onze verkoopplannen door. Zeer enthousiast ging ze met de verkoop van ons huis aan de slag en niet zonder resultaat! Een half jaar (!) later was ons huis verkocht! Super snel en heel correct geregeld! Inmiddels zijn we de gelukkige eigenaar van ons droomhuis. Bedankt Jolande, super gedaan!

Arjan & Rian Jongenotter | Na gesprekken met diverse makelaars, besloten we de verkoop van ons oude huis door Jolande  laten doen. Ze was hierbij heel enthousiast en deed er alles aan om de verkoop goed te laten verlopen. Daarom besloten wij om haar ook bij de aankoop van onze nieuwe woning te betrekken. We zijn erg blij dat Jolande ons bij beide overeenkomsten heeft geholpen met haar kundigheid en enthousiasme en we willen haar nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking!

Roel & Joyce Joosse | Wij hebben de samenwerking met Jolande, als verkoopmakelaar, als heel erg prettig ervaren, omdat zij bij de zeer snelle verkoop (binnen 4 weken) van onze woning enthousiast, duidelijk en zorgvuldig te werk is gegaan. Bij iedere stap tijdens dit proces kregen wij goed advies over onze mogelijkheden en met vragen konden we altijd bij haar terecht. Jolande, nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking!

Kees Steketee | Beste Jolande, Namens mijn moeder en mij wil ik je bedanken voor de verkoop van de woning. Nogmaals bedankt voor alle moeite die je voor ons gedaan hebt! Groeten Kees Steketee

Joke & Nico Francke | Onze 1e kennismaking met makelaar Jolande was tijdens het bezichtigen van ons (nu huidige) huis! Haar vriendelijke en open houding gaf bij ons de doorslag om ons (oude) huis ook bij haar te koop te zetten. Met veel enthousiasme en toewijding heeft Jolande zich hiervoor ingezet. Toen ons huis daadwerkelijk verkocht werd kwam Jolande haar punctualiteit naar boven wat voor ons ook wel eens als pietluttig werd ervaren, maar dit was zeker bespreekbaar en deze openheid was aanwezig.  Jolande bedankt voor je inzet en verkoop van onze woning..succes met alles en alle goeds voor het jaar 2015! Hartelijke groet, Nico en Joke en de kids!

Aart de Jongh | Terugkijkend op de samenwerking met Jolande Nieuwdorp komen deze begrippen naar boven: enthousiasme, deskundigheid, marktkennis, liefde voor het vak, grondigheid en vooral: vertrouwen. Vanaf de eerste kennismaking voelde het goed aan. Dat is volledig bewaarheid in de maanden daarna. Over belangrijke zaken werd open van gedachten gewisseld en konden in rap tempo keuzes worden gemaakt. En dan was er ook nog tijd en aandacht voor allerlei details die aan de orde kwamen. Het resultaat was er dan ook naar: op basis van gepast optimisme werden goede zaken gedaan. Kortom: WOOONmakelaardij is een echte aanrader! En ja: het helpt ook dat deze makelaar nou eens niet een knorrig/overijverig/bedaagd/etc etc manspersoon is, maar geWOOON een hartstikke leuke jonge vrouw.

Cor Tramper & Agnes Hieminga | Nadat wij ons huis gekocht hadden aan de Brugstraat in Wilhelminadorp, was voor ons de keuze snel gemaakt. Het enthousiasme waarmee Jolande Nieuwdorp zowel de koper als verkoper te woord staat,was voor ons hartverwarmend. De persoonlijke benadering en haar hartelijkheid zorgden voor een prettige onderhandeling en afhandeling van de verkoop. Mede daarom besloten wij voor de verkoop van onze eigen woning ook met de WOOONmakelaardij in zee te gaan. Onze woning verkopen, ging niet vanzelf, dat kan ook niet in deze tijd. Maar het optimisme van Jolande hield bij ons de moed erin. Zeer gedisciplineerd en vastberaden trad zij mogelijke kopers vol goede moed tegemoet. En dit alles heeft geresulteerd in de uiteindelijke verkoop van onze woning. Precies op tijd! Twee weken na onze verhuizing, konden we onze woning overdragen. Het vertrouwen van Jolande in de verkoop was dus niet ongegrond.

Hanneke Mesters & Anton Oliehoek | WOOONmakelaardij heeft ons als aankoopmakelaar goed geholpen bij het vinden van onze nieuwe woning in Zeeland. Jolande Nieuwdorp werkt snel en accuraat en ondersteunt je in nauw overleg met raad en daad. Wij waren erg tevreden over de samenwerking.

Siem en Lenie de Vos | Wij waren al een poosje op zoek naar een andere woning. Tijdens één van de bezichtigingen zijn wij in contact gekomen met WOOONmakelaardij. Na ons eerste gesprek met Jolande hebben we besloten onze woning via WOOONmakelaardij te koop te zetten. Mede dankzij de goede inzet, begeleiding en adviezen van Jolande hebben we onze woning binnen korte tijd verkocht. Dit hadden we van te voren niet kunnen bedenken! Voor de aankoop  van onze andere woning hebben we WOOONmakelaardij ingeschakeld omdat we zeer tevreden waren over de samenwerking. Bij het hele traject om onze woning aan te kopen heeft Jolande ons met raad en daad terzijde gestaan. Wij hebben uiteindelijk deze woning aan kunnen kopen. We zijn  zeer tevreden over de verleende diensten, ook de manier van communiceren en informatie was voor ons altijd zeer duidelijk. De snelheid waarmee Jolande steeds reageerde en zaken communiceerde was voor ons zeer goed en het geheel is als zeer positief ervaren. Jolande is precies, zakelijk, maar ook menselijk, wij kunnen haar echt aanbevelen als makelaar.

Dirk-Jan Westerhof & Daniella Nelis | Al tijdens het eerste telefonische contact met Jolande viel ons haar enorme enthousiasme op. Iets waar veel collega-makelaars een voorbeeld aan kunnen nemen. Ook de bezichtigingen van Jolande zijn bijzonder te noemen. Niks geen vlugge walk-through, maar een uitgebreide rondleiding en dito informatievoorziening. Dit gaf zoveel vertrouwen dat we Jolande ook opdracht hebben gegeven onze toenmalige woning te verkopen wat ze vervolgens in zeven maanden voor elkaar heeft gekregen. Wat ons betreft een uitstekende prestatie in de huidige woningmarkt.  Wij kunnen iedereen die een makelaar zoekt die enthousiast is en haar werk serieus neemt aanbevelen om contact op te nemen met WOOONmakelaardij.

Leon Becks en Renate van Westerop | Ondanks de crisis en zeker die van de woonmarkt is dankzij Jolandes inzet, motivatie en onbegrensde enthousiasme ons huis verkocht! Ook dankzij haar verkoopconcept sprak het ons aan om met Jolande in zee te gaan. En om in de tijdsgeest van nu te spreken was dat zeker een woelige zee, gezien de dalingen en stagnatie in de woonmarkt. Maar door haar stuurkunst kwam dat allemaal goed! Er viel een grote last van onze schouders af, echt waar, doordat wij kozen voor het derde concept hoefden wij nergens naar om te kijken en zodoende werd alles geregeld door Jolande. Het leuke was ook dat Jolande mooie foto’s maakte voor haar eigen en aanverwante sites en deze foto’s op kaarten had gezet zodat wij deze konden flyeren waar wij nodig achtte. Ons huis is inmiddels naar ieders tevredenheid gepasseerd en kunnen wij een nieuw begin maken zo ook de nieuwe bewoners in ons voormalig huis! Haar enthousiasme, concept en de kleuren van haar reclamebord zijn zeer origineel te noemen en daarom kunnen wij u haar dan ook ten zeerste aanbevelen!

Marien en Liesbeth Van der Steeg-Simonse | Ruim een jaar geleden hebben wij, toen zelf als koper, al prettig kennisgemaakt met Jolande van WOOONmakelaardij. Nu we de woning weer wilden verkopen, was de keuze voor WOOONmakelaardij snel gemaakt. Alle informatie van het huis was bij haar nog bekend en aanwezig. Dat was wel zo handig. Jolande is, naast zakelijk en correct, ook een mensenmens. Ze is enthousiast en gaat er helemaal voor. Deze combinatie van eigenschappen maakt dat het fijn samenwerken is met haar. Wij konden met een gerust gevoel alles uit handen geven. De lijntjes zijn kort en allerlei zaken worden snel teruggekoppeld. Binnen 6 weken was ons huis verkocht!

Evert van Moort | In zeer korte tijd wist Jolande van WOOONmakelaardij ons huis te verkopen. Het was een bijzonder prettige samenwerking. Nogmaals ontzettend bedankt!

Jelte en Tineke Reidinga | Wij werden door Jolande benaderd of we nog interesse hadden om de woning te verkopen, nadat wij deze bij een andere makelaarskantoor uit de verkoop hadden gehaald. Je enthousiasme, inzet en vakkundigheid hebben ons overgehaald en met een fantastisch resultaat, niet alleen heb je de woning binnen een aantal maanden verkocht maar ook voor ons hele enthousiaste kopers gevonden. Hierbij heb je alles voorspoedig geregeld en was het contact tussen alle partijen ontspannen. Hartelijke bedankt voor de prettige samenwerking!

Ruud van de Guchte | In mijn zoektocht naar een appartement heb ik verschillende appartementen bekeken van diverse makelaars. Nadat ik m’n keuze had gemaakt voor een appartement, een die niet te koop stond bij WOOONmakelaardij, liepen de onderhandelingen vast. De eerste ontmoeting met WOOONmakelaardij tijdens een bezichtiging was positief en daarom heb ik WOOONmakelaardij gebeld om te laten weten dat ik weer op zoek was. Jolande bood me aan om als aankoopmakelaar te bemiddelen voor het door mij gekozen appartement. Dat leek me een goed idee en met succes. Ik ben inmiddels trotse eigenaar van het appartement. Voor mij is het de eerste woning die ik gekocht heb en wist niet dat er zoveel bij kwam kijken. Jolande heeft mij hierin geadviseerd en veel uit handen genomen wat prettig was, ook omdat ik vanwege mijn werk vaak langere tijd weg ben. Ik werd gedurende het hele project over het verloop op de hoogte gehouden. Door haar gedrevenheid, precieze manier van werken en vooral haar enthousiasme kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over de samenwerking.

Richard Oranje |Na het overlijden van onze ouders kwam het moment dat we het appartement in Goes moesten verkopen. In onderling overleg hebben we een paar makelaars gevraagd hun plan te presenteren hoe het appartement te verkopen. Jolande Nieuwdorp stak daar met kop en schouders bovenuit! Haar enthousiasme, creativiteit  en sympathieke persoonlijkheid maakte de keuze voor ons eenvoudig! Binnen enkele weken was een koper gevonden en kon de transactie afgerond worden. De zakelijke hobbels werden adequaat door Jolande opgepakt en opgelost. Wij kunnen u Jolande Nieuwdorp van harte aanbevelen!

Rachel en René Abeling | We hebben uw inzet zeer gewaardeerd! We zijn zeer tevreden met het verloop en de begeleiding bij aankoop die we van u hebben gekregen. De verkopers waren helemaal niet tevreden over hun makelaar, we hebben ze aangeraden om u als makelaar te nemen in de toekomst, maar voorlopig hadden ze even genoeg van kopen en verkopen begreep ik. Het is heerlijk wonen hier, we hebben een goede keus gemaakt.

Nick Hoondert en Patricia Otte | WOOONmakelaardij haalt het onderste uit de kan! Erg fijn en vlot contact. Aanrader dus! Succes Jolande, bedankt voor de samenwerking!

Cees van Gessel | De Dorpstraat 53 te Heinkenszand was binnen enkele maanden verkocht, wat boven mijn eigen verwachting allemaal snel verliep. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en ik zou iedereen WOOONmakelaardij aanraden. De samenwerking met Jolanda heb ik als erg prettig ervaren. Nogmaals Jolanda bedankt voor alles en ik wens je nog heel veel succes!!

Fernand en Mathilde Bachet | We waren al enkele jaren bezig met verhuisplannen.
Eind 2011/begin 2012 was het tijd voor actie. We hadden een huis op het oog en we moesten ons nu serieus gaan bezighouden met de verkoop van ons eigen huis…
Na een prettig telefoongesprek heeft Jolande ons in een persoonlijk gesprek uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden m.b.t. verkoop van onze eigen woning en de aankoop van het nieuwe huis. In dit gesprek, en alle andere contactmomenten die daarop volgden, werd steeds rekening met onze eigen inbreng en ideeën.
Ons huis werd uiteindelijk binnen 9 maanden verkocht; een prima resultaat in deze ‘moeilijke’ tijd!
De werkwijze en aanpak van Jolande kunnen wij uitdrukken door de volgende trefwoorden: persoonlijk,professioneel, doortastend, realistisch, klantvriendelijk, positief en flexibel.
Wij hebben de dienstverlening van WOOONmakelaardij als ‘zeer goed’ ervaren en bevelen Jolande van harte aan voor verkoop en/of aankoop van uw huis!

Sander van Buren |  Vanuit het goede contact met WOOONmakelaardij en Jolande Nieuwdorp als gezicht heb ik haar gevraagd mijn appartement te verkopen in deze moeilijke markt. Met veel gedrevenheid, een goed strategisch plan en een professionele aanpak is ze er in geslaagd binnen enkele weken tot de verkoop van mijn woning te komen. In deze periode ben ik volledig ontlast en ben ik heel snel tot het gewenste resultaat gekomen. Voor mij is WOOONmakelaardij de ideale makelaar om zaken mee te doen in een dusdanig belangrijke stap en de daarbij behorende financiële verantwoordelijkheid. Wat mij betreft een warme aanbeveling en absoluut een mooi regionaal Zeeuws bedrijf! 

Eef Zuidhof | Beste Jolande, Ik wil jou nogmaals hartelijk bedanken voor het verkopen van het huis van mijn oma aan de Bonifaciusstraat 6 te Kwadendamme! Jou directe, eerlijke en persoonlijke betrokkenheid heeft er aan bij gedragen dat het huis van mijn oma zo snel verkocht is. Ook ben jij erg enthousiast en voer jij je beroep zeer gedreven uit. Het contact tussen makelaar en verkoper heb ik als zeer prettig ervaren, zowel via de mail als via de telefoon. Nogmaals bedankt voor alles en ik wens je veel succes in de toekomst en misschien tot ziens!
Groeten,  Eef   zui Zuidhof                                                                                                    

Jetty Julien | Beste Jolande, Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de goede samenwerking met jou betreffende de verkoop van het huis van mijn moeder aan de Bonifaciusstraat 6  te Kwadendamme. Vooral je altijd aanwezige inzet en accuratesse bij de afhandeling vond ik zeer prettig, alsmede de communicatie met en via de verkoper via de mail of de telefoon die altijd snel en correct verliep. Met vriendelijke groeten, Jetty Julien 

Kees Boone & Marianne Rottier |  Omdat ik wist dat ik sowieso zou moeten laten vallen mn woning ben ik eerst met een internetmakelaar in zee gegaan. Daarbij moet je dus al het werk waar je als leek gewoonweg in tekort schiet zelf doen. Met als gevolg dat er van december tot oktober helemaal niets gebeurde. Tot Jolande mij belde of ze iets voor me kon betekenen. Zie hier al de gedrevenheid die ze bezit. Tijdens onze eerste ontmoeting maakte ze zo'n profesionele en passionele indruk dat ik niet anders kon dan met haar zaken doen. In de twee volgende maanden heeft ze verschillende keren laten weten dat er wel degelijk belangstelling voor mijn huis was. Het mooie van haar werkwijze is dat ze niet afwacht, maar dat ze ook werkelijk zoekt naar potetionele kopers. Daarom gebeurde het dus dat begin december, dus twee maanden na ons eerste contact, zich inderdaad kopers aandienden. Vanaf dat moment is alles heel snel gegaan. En dat zonder maar een steek te laten vallen of te verzuimen iets, hoe klein ook, te melden. Want dat deze dame alles tot in de puntjes beheerst staat voor mij als een paal boven water. Daarom wil ik haar nogmaals heel hartelijk bedanken voor bewezen diensten en een zeer prettige samenwerking.

Peter & Corine Karelse | Wij kwamen met Jolande in contact doordat wij ons huis zelf op internet hadden geplaatst. Jolande belde af en toe en dat waren leuke en gezellige telefoongesprekken. Het was ook erg fijn dat er begrip was dat we ons huis eerst zelf wilde proberen te verkopen, Jolande belde nog wel eens. Niet opdringerig, niet als diverse collega makelaars die ons hebben benaderd. Na een paar maanden hebben wij zelf contact met Jolande gezocht en heeft ze ons huis in de verkoop genomen, met veel Succes!! Na 3 maanden was het verkocht! Jolande heeft alles voor ons geregeld en wij hebben erg fijn met haar gewerkt. Na elk telefoongesprek even een mailtje om alles te bevestigen, heel correct. Zoekt u een enthousiaste en vakkundige makelaar....bel WOOONmakelaardij.  

Karlijn & Maaike Meerman | Binnen 7 maanden is onze woning in Goes-West succesvol verkocht, dankzij de inspanningen van Jolande. Met name haar enthousiasme, doorzettingsvermogen, eerlijkheid en het persoonlijke contact hebben gemaakt dat ons huis in tijden van crisis verkocht kon worden. Alle lof voor Jolande. Als we in de toekomst opnieuw een makelaar nodig hebben, zullen we zeker weer met haar in zee gaan!

Johan & Joke Westerbeke | Zeer tevreden kijken wij terug op de afgelopen 7 maanden, waarin WOOONmakelaardij zich inzette voor de verkoop van onze vrijstaande woning. We voelden ons erg betrokken bij de verkoop en werden van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Ook neemt Jolande uitstekend de tijd wanneer er vragen zijn! En toen onze koper zich aandiende terwijl Jolande op vakantie was, heeft ze alles daarvandaan top geregeld! Bedankt!

Remco de Bruijn | WOOONmakelaardij heeft mij benaderd omdat ik mijn woning zelf te koop had staan. Ze vroeg mij op dat moment of ik interesse had om mijn woning door WOOONmakelaardij te laten verkopen. Na een goed oriënterend gesprek per telefoon hebben wij een afspraak gemaakt om het nog eens verder door te nemen. Eenmaal op het moment van de afspraak had ik er gelijk al een goed gevoel bij "Startend voor zichzelf en daardoor enthousiast, ondernemend en recht voor zijn raap", om maar een paar zaken te noemen. Uiteindelijk na alles goed doorgenomen te hebben heeft WOOONmakelaardij de woning onder haar vleugels genomen en is er mee aan de slag gegaan. Zij heeft mij in alle stappen die ze ondernam betrokken, elke keer als er iets was of ze ging iets doen werd ik hiervan op de hoogte gesteld. Dit is wel persoonsgebonden, maar ikzelf vond het erg fijn om overal bij betrokken te zijn en daarnaast werd het vaak ook nog even per mail bevestigd. Op deze manier weten we allebij waar we aan toe zijn en kan er nergens iets fout gaan in de zin van communicatie. Ik heb een erg fijn traject mogen genieten samen met WOOONmakelaardij en zou er zo weer voor kiezen om de woning bij haar in verkoop te zetten. Dank je wel voor de prettige samen werking en Jolande veel succes in de toekomst!  

William & Marinda Westerbeke | Jolande is als makelaar echt een topper! Ze is heel enthousiast en zeer gedreven in haar werk. Dit heeft ertoe geleid dat onze woning in deze lastige tijd binnen 5 maanden is verkocht! Van kennismaking tot overdracht is alles keurig in overleg besproken. Kortom: wij zijn zeer te spreken over haar werkwijze! Jolande succes in de toekomst!

Karel & Anja Van 't Hof | Jolande heeft ons met de de verkoop van het huis uitstekend geholpen door aan te geven dat bij aanvang van de verkoop er een scherpe prijs neergezet moest worden. Een goede foto reportage, door haarzelf verzorgd, gaf ook een goed overzicht van het huis. Binnen enkele weken hadden wij al enkele belangstellenden die jammer genoeg eerst hun eigen huis moesten verkopen. Door het huis ook te promoten onder belangstellenden die woningen in het dorp kwamen bezichtigen is ons huis met overleg van Jolande verkocht. Het huis uit het midden segment heeft maar 5.5 maand te koop gestaan. Haar enthousiasme en gedrevenheid is een pluspunt op deze vastgelopen markt.

Kees & Arianne de Jager | Wij hebben ons huis razendsnel verkocht via WOOONmakelaardij. Jolande Nieuwdorp heeft zich écht optimaal ingezet en iedere kans benut om ons huis te verkopen. Wij zijn daarom erg tevreden over haar werkwijze! Als we iemand voor je weten dan hoor je het zeker!

Walther & Marja de Bruijne | Jolande is er in geslaagd om ons appartement in 5 maanden succesvol te verkopen. Ze heeft de opdracht wat ons betreft accuraat behandeld. Haar enthousiasme is ons succes geworden. Wij zullen haar dan ook zeker aanbevelen!

Marcel & Saskia Van Dommelen | Na een moeizame en zelf proberende verkoop van onze woning, wat niet lukte, hebben we Jolande alles toevertrouwd om te proberen om onze woning in souburg te verkopen. Met het volledige pakket is Jolande aan de slag gegaan. En wat ons niet lukte is het Jolande wel gelukt. De woning is verkocht! Vol overgave en doorzettingsvermogen zet ze werkelijk haar tanden erin. En gaat ervoor. Alles doet ze netjes regelen en neemt je alles uit handen. Alles wordt goed door gesproken en overlegt. En denkt goed met je mee. Ze doet nu ook onze aankoop voor onze woning en ook dit verloopt super. Alles wordt weer tot in de puntjes geregeld. Heel fijn, en wij zijn dan ook zeer tevreden.

Peter & Addie Bastiaansen | Met de combinatie van aankoop en verkoop van onze woning heeft Jolande van WOOONmakelaardij ons prima geholpen. Ze heeft heel goed aangevoeld wat onze eisen en wensen waren. Haar kracht lag erin dat zij deze vertaald heeft naar het zakelijke. Een werkelijk perfecte begeleiding vanaf ons eerste contact t/m de overdracht bij de notaris. Door haar contacten was onze woning in één week verkocht! Zij hield de deadlines in de gaten en stelde de contracten op. Ze kwam alle afspraken en toezeggingen na, wat wij heel belangrijk vinden. Heel duidelijk is te merken dat Jolande haar werk als makelaar leuk vindt om te doen. Ze is altijd positief en enthousiast. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat haar inzet geleid heeft tot ons succes.

Peter Van der Maas | Mijn huis is verkocht! Dit wil eigenlijk iedereen zo snel mogelijk uitspreken nadat er besloten is om een huis te gaan verkopen. Dat gold ook voor mij. Ik had mijn 2e woning reeds aangekocht en moest dus voor de eerste keer een eigen huis te zien verkopen. In de huidige tijd niet meer zo eenvoudig als in de tijd dat ik het zelf kocht. Via de mail kwam ik in contact met WOOONmakelaardij. Jolande vertelde mij in een duidelijke mail wat zij voor mij kon betekenen als ervaren, maar sinds kort zelfstandige makelaar. In het vervolggesprek werd het voor mij duidelijk dat het inschakelen van een makelaar wel geld kost, maar ook heel veel werk uit handen kan nemen. Kort daarna gaf ik Jolande opdracht om de volledige verkoop van mijn huis te begeleiden. Na een periode van een half jaar kon ik daadwerkelijk zeggen; "Mijn huis is verkocht!" Maar dat is niet van zelf gegaan. Jolande heeft erg haar best moeten doen om voor mij een hoop rompslomp weg te nemen, maar heeft er ook voor gezorgd dat gegadigden op tijd en op de juiste manier van informatie werden voorzien. De begeleiding van kijkers en de informatie verstekking naar gegadigden, maar ook naar mij toe, is een intensieve periode geweest van regelen, bellen en mailen. Het voordeel van het hebben van een makelaar als Jolande is dat je zelf alleen voor de hoog nodige zaken wordt lastig gevallen. Het neemt een hoop stress weg en bespaart je enorm veel tijd. Mijn conclusie; laat het verkopen van je huis over aan een deskundige zoals Jolande!

Sabine & Michel Van der Schelde | Na 2 jaar ons huis te koop te hebben gezet bij een makelaar bij ons in de buurt, zonder resultaat, besloten we het op een andere boeg te gooien. We hadden een huurder in ons huis, dus de makelaar werd opgezegd, en een paar maanden brachten we ons huis niet actief onder de aandacht van mensen. Maar toch..het eind van de huurperiode kwam in zicht, en zonder makelaar is het lastig verkopen, je moet er dan zelf zoveel energie en tijd in steken en dat hadden we niet. Mw Nieuwdorp reageerde op ons huis toen we het particulier te koop hadden staan. Ze wilde graag ons huis in de verkoop nemen en we maakten een afspraak tot een gesprek. Dat gesprek liep al gauw uit, omdat we een hele goeie klik voelden. Jolande, zoals we haar mochten noemen is een hele enthousiaste vrouw, die zich voor de volle 100% inzet om jouw huis te verkopen. We vroegen haar: " Waarom ga je in een tijd als deze, met een moeilijke verkoop, toch een eigen makelaarskantoor starten? " Haar uitleg was eenvoudig: " Juist omdat ik nieuw op de markt ben, kijk ik overal fris tegenaan, en heb ik nog het starters enthousiasme in me zitten om de klant zo goed mogelijk te helpen." Dat heeft ze ook bewezen, ze bijt zich vast in een opdracht en neemt haar taak heel serieus, ze koppelde ook alles direct terug naar ons als klant, zodat er een nauw contact ontstaat. En ze zoekt wegen om bij een potentiële koper datgene te bereiken wat ze wil, namelijk het huis verkopen. Ons huis was bij haar dan ook binnen een mum van tijd verkocht. Haar site en logo zijn heel fris en duidelijk en nodigt uit tot meer. Kortom, we hebben hele goede ervaringen met WOOONmakelaardij, en zij doet ook echt wat ze belooft, ze zet zich tot het uiterste in voor haar opdrachtgever. We zullen met heel veel genoegen aan haar terugdenken en haar zeker aanprijzen bij andere verkopers.

Mevrouw Straub | Ik ben erg tevreden over de verkoop van mijn huis in Kloetinge via WOOONmakelaardij. Mevrouw Nieuwdorp kwam al heel snel na ons eerste contact met kijkers voor mijn woning. De woning was dan ook binnen een paar maanden verkocht. Het contact met onze makelaar, Jolande Nieuwdorp was heel prettig: prima service & erg vriendelijk.  

Ook interesse in de actieve werkwijze van WOOONmakelaardij? Klik op onderstaande button! 

Verkochte woningen
Rijnstraat 32
OOST-SOUBURG - Rijnstraat 32
Verkocht
Dijkstraat 7
KATS - Dijkstraat 7
Verkocht
Martinus Nijhofflaan 71
KLOETINGE - Martinus Nijhofflaan 71
Verkocht
Leeuwerikstraat 6
MIDDELBURG - Leeuwerikstraat 6
Verkocht
Simon Carmiggeltlaan 9
KLOETINGE - Simon Carmiggeltlaan 9
Verkocht
Prins Johan Frisostraat 10
MIDDELBURG - Prins Johan Frisostraat 10
Verkocht
Rijfelstraat 23
GOES - Rijfelstraat 23
Verkocht
Reijmersweg 24
KATTENDIJKE - Reijmersweg 24
Verkocht
Kalootstraat 16
BORSSELE - Kalootstraat 16
Verkocht
Plein 20
BORSSELE - Plein 20
Verkocht
Chezeeweg 16
WEMELDINGE - Chezeeweg 16
Verkocht
Rijfelstraat 9
GOES - Rijfelstraat 9
Verkocht
John Denverlaan 22
GOES - John Denverlaan 22
Verkocht
Kalootstraat 28
BORSSELE - Kalootstraat 28
Verkocht
Klaproosstraat 6
GOES - Klaproosstraat 6
Verkocht
Oostsingel 36
BORSSELE - Oostsingel 36
Verkocht
De Spinne 44
GOES - De Spinne 44
Verkocht
Martinus Nijhofflaan 63
KLOETINGE - Martinus Nijhofflaan 63
Verkocht
Bonifaciusstraat 6
KWADENDAMME - Bonifaciusstraat 6
Verkocht
Houttuinen 26
GOES - Houttuinen 26
Verkocht
Dorpsstraat 53
HEINKENSZAND - Dorpsstraat 53
Verkocht
Brugstraat 6
WILHELMINADORP - Brugstraat 6
Verkocht
Valckeslotlaan 35
GOES - Valckeslotlaan 35
Verkocht
Catalijneweg 8
BORSSELE - Catalijneweg 8
Verkocht
Guldenroedestraat 9
HEINKENSZAND - Guldenroedestraat 9
Verkocht
Kerkweg 12
WEMELDINGE - Kerkweg 12
Verkocht
Oosterscheldestraat 9
OOST-SOUBURG - Oosterscheldestraat 9
Verkocht
Kalootstraat 28
BORSSELE - Kalootstraat 28
Verkocht
Borszeestraat 42
BORSSELE - Borszeestraat 42
Verkocht
Antoni Gaudipark 27
VLISSINGEN - Antoni Gaudipark 27
Verkocht
Kleine Sluis 6
WEMELDINGE - Kleine Sluis 6
Verkocht
Plein 20
BORSSELE - Plein 20
Verkocht
Kalootstraat 30
BORSSELE - Kalootstraat 30
Verkocht
Haagland 18
VLISSINGEN - Haagland 18
Verkocht
I.G.J.van den Boschstraat 39
WILHELMINADORP - I.G.J.van den Boschstraat 39
Verkocht
Plein 22 + 23
BORSSELE - Plein 22 + 23
Verkocht
Magnoliastraat 109
s-GRAVENPOLDER - Magnoliastraat 109
Verkocht
Coudorps Hofje 7
NIEUWDORP - Coudorps Hofje 7
Verkocht
Catalijneweg 10
BORSSELE - Catalijneweg 10
Verkocht
Monsterweg 23
BORSSELE - Monsterweg 23
Verkocht
Westsingel 68
BORSSELE - Westsingel 68
Verkocht
Schuttershof 14
GOES - Schuttershof 14
Verkocht
M. Smallegangehof 5
MIDDELBURG - M. Smallegangehof 5
Verkocht
Noordoordplaat 28
GOES - Noordoordplaat 28
Verkocht
Kuijpersdijk 31
S-HEERENHOEK - Kuijpersdijk 31
Verkocht
Noordstraat 13
BORSSELE - Noordstraat 13
Verkocht
Langeweegje 11
KWADENDAMME - Langeweegje 11
Verkocht
Oosthavendijk 23
WILHELMINADORP - Oosthavendijk 23
Verkocht
Plein 30
BORSSELE - Plein 30
Verkocht
Hoendervogellaan 15
HEINKENSZAND - Hoendervogellaan 15
Verkocht
Noordstraat 20
BORSSELE - Noordstraat 20
Verkocht
Bachlaan 98
GOES - Bachlaan 98
Verkocht
Noordsingel 33
BORSSELE - Noordsingel 33
Verkocht
Tussenmede 11
MIDDELBURG - Tussenmede 11
Verkocht
M. Smallegangehof 9
MIDDELBURG - M. Smallegangehof 9
Verkocht
Roofvogelstraat 32
HEINKENSZAND - Roofvogelstraat 32
Verkocht
Oosthavendijk 49
WILHELMINADORP - Oosthavendijk 49
Verkocht
Strausslaan 2
GOES - Strausslaan 2
Verkocht
Oostsingel 41
BORSSELE - Oostsingel 41
Verkocht
Noordstraat 18
BORSSELE - Noordstraat 18
Verkocht
Zuidstraat 30
WESTKAPELLE - Zuidstraat 30
Verkocht
Arendstraat 11
S-HEER ARENDSKERKE - Arendstraat 11
Verkocht
M.H. Trompstraat 7
GOES - M.H. Trompstraat 7
Verkocht
Koriander 5
HEINKENSZAND - Koriander 5
Verkocht
Hazelaarstraat 11
S-GRAVENPOLDER - Hazelaarstraat 11
Verkocht
Fluitekruidstraat 50
GOES - Fluitekruidstraat 50
Verkocht
J.D. van Mellestraat 110
GOES - J.D. van Mellestraat 110
Verkocht
Noordstraat 47
ARNEMUIDEN - Noordstraat 47
Verkocht
Attleestede 21
GOES - Attleestede 21
Verkocht
Kastanjestraat 5
S-GRAVENPOLDER - Kastanjestraat 5
Verkocht
Koriander 5
HEINKENSZAND - Koriander 5
Verkocht
Prunusstraat 56
S-GRAVENPOLDER - Prunusstraat 56
Verkocht
Kastanjestraat 14
S-GRAVENPOLDER - Kastanjestraat 14
Verkocht
Oranjeboomstraat 20a
WEMELDINGE - Oranjeboomstraat 20a
Verkocht
Oosthavendijk 95
WILHELMINADORP - Oosthavendijk 95
Verkocht
Plein 51
BORSSELE - Plein 51
Verkocht
Ganzestraat 17
HEINKENSZAND - Ganzestraat 17
Verkocht
Noordsingel 25
BORSSELE - Noordsingel 25
Verkocht
Westhavendijk 20/22
KAMPERLAND - Westhavendijk 20/22
Verkocht
Laan van Barbestein 24
HEINKENSZAND - Laan van Barbestein 24
Verkocht
Brederodestraat 34
KLOETINGE - Brederodestraat 34
Verkocht
Noordsingel 12
BORSSELE - Noordsingel 12
Verkocht
Borszeestraat 77
BORSSELE - Borszeestraat 77
Verkocht
Duke Ellingtonlaan 27
GOES - Duke Ellingtonlaan 27
Verkocht
M.A. Slaakwegstraat 6
DRIEWEGEN - M.A. Slaakwegstraat 6
Verkocht
Kamperfoeliestraat 47
GOES - Kamperfoeliestraat 47
Verkocht
Oosthavendijk 43
WILHELMINADORP - Oosthavendijk 43
Verkocht
Borszeestraat 7
BORSSELE - Borszeestraat 7
Verkocht
Zeewijksingel 49
OOST-SOUBURG - Zeewijksingel 49
Verkocht
Hoofdstraat 2
OVEZANDE - Hoofdstraat 2
Verkocht
Anjelierstraat 9
GOES - Anjelierstraat 9
Verkocht
Klaproos 48
KAPELLE - Klaproos 48
Verkocht
Flamingostraat 14
HEINKENSZAND - Flamingostraat 14
Verkocht
Duke Ellingtonlaan 53
GOES - Duke Ellingtonlaan 53
Verkocht
Buizerdhof 24
HEINKENSZAND - Buizerdhof 24
Verkocht
Jonagoldstraat 9
KAPELLE - Jonagoldstraat 9
Verkocht
Weststraat 3
BORSSELE - Weststraat 3
Verkocht
Zuidelijke Achterweg 7
WEMELDINGE - Zuidelijke Achterweg 7
Verkocht
Lange Achterweg 36
S-HEER ARENDSKERKE - Lange Achterweg 36
Verkocht
Blokjesplaat 39
GOES - Blokjesplaat 39
Verkocht
Prinses Margrietstraat 6
NIEUWDORP - Prinses Margrietstraat 6
Verkocht
Weststraat 15
BORSSELE - Weststraat 15
Verkocht
Plein 20
BORSSELE - Plein 20
Verkocht
Smitsweg 16
DRIEWEGEN - Smitsweg 16
Verkocht
Pauwhof 2
HEINKENSZAND - Pauwhof 2
Verkocht
Clara\'s Pad 49
HEINKENSZAND - Clara\'s Pad 49
Verkocht


Neem contact op voor meer informatie »