Welkom bij WOOONmakelaardij

Laat ik beginnen met mijzelf aan u voor te stellen... Ik ben Jolande Nieuwdorp-Slabbekoorn.

Zo'n 24 jaar geleden begon mijn eerste kennismaking met de makelaardij. Vrij snel ontstond de behoefte om de benodigde vakkennis te vergaren via de opleiding voor makelaar/taxateur o.z. De samenwerking met verscheidene klanten en de grote diversiteit aan woonwensen heeft mij vanaf dag 1 enorm geboeid. Met veel enthousiasme, plezier en op een persoonlijke wijze heb ik iedere transactie met de grootste zorg begeleid. En dat liefst zo succesvol mogelijk natuurlijk....Mijn passie voor het makelaarsvak was geboren!

Gedurende 17 jaar heb ik als makelaar gewerkt voor 3 verschillende middelgrote makelaarskantoren vanuit Middelburg, Vlissingen en Goes. De woningmarkt in Midden-Zeeland is dus voor mij geen onbekend terrein.

Zo'n 7 jaar geleden ontstond bij mij de behoefte om mijn vleugels uit te slaan. Voorts ben ik opgeleid tot Gecertificeerd Registermakelaar & Taxateur onroerende zaken, ingeschreven in het SCVM-register (Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs) en in het NRVT-register (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) het register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs

én in het NWWI register. WOOONmakelaardij is lid van de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerendgoed) wat betrouwbaarheid en deskundigheid waarborgt.

Ik sta te popelen om voor u aan de slag te gaan om samen met u, uw woonwensen te realiseren!

Wilt u een vrijblijvend oriënterend gesprek? Neem contact op om u te laten informeren over de interessante voorwaarden.

Jolande Nieuwdorp-Slabbekoorn
Register Makelaar - Taxateur o.z.

Zoeken in WOOONaanbod