Korteweg 19, Driewegen € 450.000 K.K.

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING HEBBEN WIJ EEN BEZICHTIGINGSSTOP INGELAST. U KUNT WEL UW BELANGSTELLING KENBAAR MAKEN, MAAR ER ZAL GEEN CONTACT MET U WORDEN OPGENOMEN VOOR EEN AFSPRAAK. MOMENTEEL ZIJN DE BEZICHTIGINGDAGEN VOLGEBOEKT. OOK WORDT OP DIT MOMENT GEEN AFSPRAAK GEMAAKT VOOR ANDERE DATA.

WOOONmakelaardij biedt aan: Een wel heel bijzondere object te Driewegen. De voorgevel van dit gehele object vertelt u de historie: Pastorie en kerkgebouwtje stamt vermoedelijk uit ca. 1913. Dit karakteristieke geheel moet u beslist gezien hebben! En is momenteel in gebruik als woonhuis met in de voormalige kerk een garage/schuur. Dit alles is gelegen op een ruim perceel grond, ruime tuin met veel privacy en diverse bijgebouwtjes. De huidige trotse eigenaren hebben het pand zoveel mogelijk in een authentieke sfeer bewaard gehouden. Tegelijkertijd geniet het fraaie object op een aantal fronten het gewenste hedendaags WOOONcomfort! Dit verrassend ruime object (woning en voormalig kerkgebouwtje) biedt u wellicht tevens de mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Wat dacht u van een Bed en Breakfast of een Klein Hotel? Of wonen in combi tot mantelzorg wonen? Diverse combinaties van wonen en werken zijn wellicht ook denkbaar, bijv.: detailhandel, atelier, restaurant, ontbijt en/of (lunch-)café in het voormalig kerkgebouw. Natuurlijk zijn deze mogelijkheden tot nieuwe ontwikkeling te toetsen aan het geldende bestemmingsplan van de Gemeente Borsele. Wonen en/of anderszins; op deze heerlijk plek kunt u wellicht uw wensen in vervulling laten gaan…. Mag ik u uitnodigen voor een bezichtiging…?

BEGANE GROND
Via de entree met lang gerekte gang, garderobe en meterkast komt u de ruime woonkamer binnen met en-suite-deuren. Deze ruimte ademt een gemoedelijke sfeer uit. Door de grote raampartijen is het er heerlijk licht. Hierachter treft u een eetkamer/werkkamer en daarachter bereikt u via de gang de slaapkamer begane grond, welke aan de achterzijde van de woning is gelegen. Hieraan grenzend is het toilet aanwezig. Aan de overzijde van deze gang is de afsluitbare keuken gelegen. Een gezellige ruimte, met eenvoudige inrichting en apparatuur. Tevens bereikt u per vaste trap neerwaarts de kelder, voor al uw proviand en meer. Aangrenzend aan de keuken treft u een bijkeuken met witgoed aansluitingen en een berging voor uw fietsen. Vanuit de bijkeuken bereikt u via de gang en toilet de consistoriekamer ofwel consistorie (de ruimte waarin voorheen de kerkenraad -de ouderlingen en diakenen- vergaderden). Hiervandaan komt u de voormalige kerk binnen, nu in gebruik als garage/schuur. In de kerk zijn de authentieke sfeer elementen bewaard gebleven. Uw fantasie op uw toekomstige gebruiksmogelijkheden kunt u hier de vrije loop geven…

1e VERDIEPING
Per trap vanuit de gang in het woonhuis bereikt u de 1e verdieping met een royale overloop. Deze verdieping biedt u minimaal een 3-tal ruime slaapkamers met volle stahoogte. Meerdere slaapkamers zijn hier heel goed denkbaar… Een compacte badkamer met eenvoudige inrichting is nu voorzien van een wastafel en douche. Op deze etage treft u ook C.V.-combiketel opstelling alsook de zonneboiler.

TUIN/BERGING
De tuin biedt bijzonder veel buitenruimte! Ook geniet u hier volop privacy! In deze tuin zijn tevens meer bijgebouwtjes als een tuinhuis, houtopslag en dergelijke te vinden.

OPLEVERING
Oplevering, vanaf 10 maand na verkoop, in nader onderling overleg.

PARKEREN / GARAGE / voormalige KERK
Naast het woonhuis is op het perceel een ruime oprit en garage gelegen. Ook de voormalige kerk wordt momenteel gebruikt als schuur/garage. Er is hierdoor voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein alsook aan de openbare weg.

OMGEVING
Het vriendelijke dorp Driewegen; rustig wonen in de weidsheid van het platteland maar toch op enkele auto minuten, respectievelijk 2 tot 5 km afstand van nabij gelegen dorpen Ovezande en Heinkenszand. Alwaar meerdere winkels supermarkt, bakker, kledingwinkels etc. zijn te vinden. Ook Goes en het haven gebied van Vlissingen zijn prima bereikbaar.
De directe omgeving biedt u volop natuurschoon van het platteland met boomgaarden. Prachtig om te wandelen of te fietsen!

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar ±1913
Perceeloppervlakte 1985m2
Inhoud woning ±1827m3
Woonoppervlakte ±248 m2
Overige inp. Ruimte ±125m2
Gebouw gebonden buitenruimte ±0,60m2
Externe bergruimte ±75 m2
Zonnepanelen 28 stuks
Zonneboiler
Hydrofoor (Hemelwateropvang in kelder)
Waterontharder (Combilux plus met medicijnfilter)
CV- en warmwatervoorziening d.m.v. Intergas Combi ketel (±2008)
Vrij gelegen achtertuin gesitueerd West
Gemeente Borsele merkt het gehele object aan als “karakteristiek” (geen monumentale status)
Isolatievoorzieningen woonhuis: Dakisolatie (grotendeels) Isolatieglas (gedeeltelijk)

UITNODIGING
Als u op zoek bent naar een karakteristiek pand met vele mogelijkheden voor nu of in de toekomst, dan bent u hier aan de Korteweg te Driewegen aan het juiste adres! Neem voor een bezichtiging gerust contact op met WOOONmakelaardij. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisWoonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar1913
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte248 m2
Externe bergruimte75 m2
Indeling
Aantal bouwlagen2
Aantal kamers7
Energie
EnergielabelD
IsolatieGedeeltelijkdubbelglas
VerwarmingCvketel
Warm waterCvketel
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte1985 m2
Reageer op dit pand Buurtgegevens Tevreden opdrachtgevers
Reageer op dit pand

 

Woning*
Voornaam*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Mobiel nummer
Vragen / Opmerkingen

 

Vragen?
  • J.E. (Jolande) Nieuwdorp-Slabbekoorn
  • Register Makelaar - Taxateur o.z.
  • Goese Meerlaan 11
  • 4465 AN Goes
info@wooonmakelaardij.nl
06 233 63 754
Whatsapp
Deze klanten gingen u voor.....

Ondanks de crisis en zeker die van de woonmarkt is dankzij Jolandes inzet, motivatie en onbegrensde enthousiasme ons huis verkocht! Ook dankzij haar verkoopconcept sprak het ons aan om met Jolande in zee te gaan. En om in de tijdsgeest van nu te spreken was dat zeker een woelige zee, gezien de...

Leon Becks en Renate van Westerop

Ons huis is tot volle tevredenheid verkocht door WOOONmakelaardij te Goes. Vanaf het eerste contact ging Mevrouw Nieuwdorp zeer secuur en voortvarend te werk gevolgd door een prettige afhandeling. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen!

M. Cornelissen-Vlek

Na 2 jaar ons huis te koop te hebben gezet bij een makelaar bij ons in de buurt, zonder resultaat, besloten we het op een andere boeg te gooien. We hadden een huurder in ons huis, dus de makelaar werd opgezegd, en een paar maanden brachten we ons huis niet actief onder de aandacht van...

Sabine & Michel Van der Schelde

 

Meer tevreden opdrachtgevers    
© WOOONmakelaardij | Sitemap | Contact | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door: DORST