Slotstraat 54, Baarland € 249.000 K.K.

WOOONmakelaardij biedt aan: Op een prachtige plek, aan de mooie brede straat in het dorp, tegenover de “vaete” van Baarland: deze half vrijstaande woning met aangebouwde deels gepotdekselde schuur, gelegen op 520m2 grond. Deze karaktervolle woning met authentieke elementen biedt u alles wat onder de noemer van landelijk wonen valt. Het geheel is verouderd en verdient een algehele modernisatie, maar biedt wellicht de volgende mogelijkheden…

Wat dacht u van de mogelijkheid om wonen en werken te combineren? Of wellicht had u altijd al een een Bed en Breakfast of een Klein Hotel willen starten? Mogelijk zoekt u wonen in combi tot mantelzorg wonen? Diverse combinaties van wonen en werken zijn hier wellicht denkbaar, bijv.: detailhandel, atelier, restaurant, ontbijt en/of (lunch-)café. Natuurlijk zijn deze mogelijkheden tot nieuwe ontwikkeling te toetsen aan het geldende bestemmingsplan van de Gemeente Borsele. Wonen en/of anderszins; op deze heerlijk plek kunt u wellicht uw wensen/dromen in vervulling laten gaan…. Mag ik u uitnodigen voor een bezichtiging…?

BEGANE GROND
Via de voordeur met daarboven glas-in-lood, bereikt u de hal met fraaie tegelvloer. Rechts ervan treft u de opkamer. Deze dient nu als slaapkamer, maar is ook prima te gebruiken als kantoor/werkkamer begane grond. Links vindt u de entree naar de woonkamer, eveneens met glas-in-lood ramen, welke absoluut sfeer verhogend zijn. Vanuit deze woonkamer met schouw en gaskachel, kijkt u fraai ruim weg over de vijver in Baarland. Erachter is de ruime lichte woonkeuken eveneens met schouw en gaskachel gelegen. De keuken betreft een oudere voorziening en is uitgerust met een oven/gaskookplaat en afzuigkap. Via deze keuken bereikt u de kelder, alsook de toegang naar de toiletruimte en doucheruimte. Anderzijds is vanuit de keuken de garage bereikbaar, alsook de authentieke gepotdekselde schuur met hoge deuren. Vroeger trof men hier de veestal, melkberging, dorsvloer, aardappelberging/bietenschuur… Hier is nu wellicht de mogelijkheid om deze schuur bij het woonhuis te betrekken om zo uw eigen woonboerderij te creëren.

1e VERDIEPING
Op de eerste verdieping is een royale overloop met daarvandaan een drietal slaapkamers met volle stahoogte en veel vaste kastruimte. Ook is er een wasruimte met wastafel. Onder het schuine dak vindt u aan de voorzijde nog een (4e) kleinere kamer.

TUIN / SCHUUR
De achtertuin is eenvoudig van uitvoering en grotendeels bestraat. Ook is hier nog een royale vrijstaande schuur ± 90m2 gelegen. Prima als klusschuur of wellicht geschikt voor verhuur van opslag-/stallingsplaatsen…De achtertuin heeft een achteruitgang en is fijn op de zon gelegen (Zuid).

OPLEVERING
De oplevering is in onderling overleg bespreekbaar, desgewenst op korte termijn mogelijk.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein en/of aan de openbare weg.

OMGEVING
Baarland is een gemoedelijk dorp in de Zak van Zuid-Beveland. Rustig wonen in de weidsheid van het platteland. Liefhebbers van natuur, wandelen en/of fietsen zullen zich hier zeker snel thuis voelen. Bovendien op enkele minuten rijden afstand gelegen van voorzieningen in Heinkenszand, ’s-Gravenpolder of Goes. De directe omgeving biedt u volop natuurschoon van het platteland. Prachtig om te wandelen of te fietsen!

ALGEMEEN
Bouwjaar 1900
Perceeloppervlakte 520m2
Half vrijstaande woning met aangebouwde schuur (inhoud ± 1512m3)
Gebruiksoppervlakte wonen ± 124m²
Overige inpandige ruimte ±237m2
Externe bergruimte ±90m2
5 Slaapkamers
Verwarming d.m.v. gaskachels
Warm water d.m.v. geiser
Keurige maar eenvoudige tuin (Zuid)

UITNODIGING
Bent u nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere object? Maak snel een bezichtigingsafspraak! Graag tot ziens aan de Slotstraat 54 in Baarland. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisWoonhuis, Eengezinswoning, Half vrijstaande woning
Bouwjaar1900
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte124 m2
Externe bergruimte90 m2
Indeling
Aantal bouwlagen2
Aantal kamers6
Energie
EnergielabelG
VerwarmingGaskachels
Warm waterGeisereigendom
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte520 m2
Reageer op dit pand Buurtgegevens Tevreden opdrachtgevers
Reageer op dit pand

 

Woning*
Voornaam*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Mobiel nummer
Vragen / Opmerkingen

 

Vragen?
  • J.E. (Jolande) Nieuwdorp-Slabbekoorn
  • Register Makelaar - Taxateur o.z.
  • Goese Meerlaan 11
  • 4465 AN Goes
info@wooonmakelaardij.nl
06 233 63 754
Whatsapp
Deze klanten gingen u voor.....

Heel tevreden!! Je hebt ons ontzettend geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning en ook met de verkoop van onze oude woning. Je legt alles heel duidelijk uit, verzorgt alles tot in de puntjes en bent altijd direct bereikbaar voor vragen/opmerkingen. Jolande, bedankt voor alles!

Arie & Janita Witte-Butijn

Via familie werd ik voorgesteld aan Jolande Nieuwdorp-Slabbekoorn van WOOONmakelaardij. Daarbij werd mij verteld dat ze zeer tevreden waren over haar manier van werken en dit als erg prettig hebben ervaren. Mij is altijd verteld dat er geen betere reclame is dan mond-tot-mond reclame. Belangrijk...

Bardien Goeree

Omdat ik wist dat ik sowieso zou moeten laten vallen mn woning ben ik eerst met een internetmakelaar in zee gegaan. Daarbij moet je dus al het werk waar je als leek gewoonweg in tekort schiet zelf doen. Met als gevolg dat er van december tot oktober helemaal niets gebeurde. Tot Jolande mij belde of...

Kees Boone & Marianne Rottier

 

Meer tevreden opdrachtgevers    
© WOOONmakelaardij | Sitemap | Contact | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door: DORST