Wilhelminastraat 65, Kortgene verkocht onder voorbehoud

WOOONmakelaardij biedt aan: Klussers opgelet! Deze opknapwoning, met Energielabel A (!), is geheel naar eigen smaak te moderniseren. Deze ruime uitgebouwde 2/1 kapwoning met 3 slaapkamers (4e mogelijk!), terrasoverkapping/serre, binnendoor bereikbare garage en verrassend grote tuin (zuidwesten) is gesitueerd nabij de faciliteiten van Kortgene. De woning is gelegen in een rustige woonstraat met speeltuintje in de buurt. Vanuit de voorzijde kijkt u zo de straat uit en vanuit de achterzijde is er een fraai uitzicht op de dijk. Er is dan ook de mogelijkheid om via het in de nabijheid bestaande pad zo het polderlandschap in te wandelen… Deze rustige stek staat garant voor veel woonplezier… maar loopt u alvast maar even mee voor een kijkje achter deze voordeur…

BEGANE GROND
Entree met toilet, meterkast, garderobe en trapkast. Vanuit de entree bereikt u de woonkamer met aan de achterzijde een half open keuken en toegang tot de serre / terrasoverkapping.

1e VERDIEPING
Overloop met vaste kast, 2 fijne slaapkamers en een nette badkamer bestaande uit een douche, toilet en wastafelmeubel. Vanuit de oorspronkelijk 3e slaapkamer is nu een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e VERDIEPING
Hier vindt u naast de overloop met warmtepomp (2018) veel bergruimte. Op deze verdieping is tevens een 4e slaapkamer onder de dakkapel.

TUIN, GARAGE en PARKEREN
Vanuit de serre/terrasoverkapping bereikt u de nette achtertuin. De tuin is op de middagzon gesitueerd. Parkeren kan dus in uw binnendoor bereikbare garage, maar is natuurlijk ook mogelijk op eigen terrein voor uw garage.

OPLEVERING
De oplevering is in onderling overleg. Desgewenst op korte termijn mogelijk.

OMGEVING
Het populaire leefbare dorp Kortgene met goede middenstandsvoorzieningen is gelegen op nabije afstand van Goes en Zierikzee met haar stedelijke voorzieningen. Het dorp is gelegen op het eiland Noord Beveland, direct aan het Veerse Meer. Voorzien van een uitstekende jachthaven, goede middenstandsvoorzieningen en een buitengewoon fraaie omgeving! Door de gunstige ligging van Kortgene aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter ook een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Al met al kunt u, zo uw wenst, naar hartenlust genieten van de ruimte en de rust van water, bos, dijk en duin!

ALGEMEEN
* Bouwjaar 1976
* Perceeloppervlakte 275m2
* 2/1 kap woning (inhoud ± 490m3)
* Gebruiksoppervlakte wonen ± 104 m²
* Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte ± 33 m²
* 3 Slaapkamers (4e slk. Mogelijk!)
* Energielabel A
* Zonnepanelen 12 stuks (2016/2013)
* Vloerverwarming woonkamer, keuken, hal en toilet (2016)
* Warmtepomp Intergas HR eco 36 Hybrid (2014)
* Nette tuin (Zuid-West)

STAAT VAN OPLEVERING
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

UITNODIGING
Bent u een liefhebber van klussen en u ziet diverse mogelijkheden voor u? Maak van deze opknapwoning dan jouw eigen droomhuis! Bij uw serieuze interesse kunt u op de bezichtiging aanvraagbutton klikken. Vul uw gegevens in en dan kunnen wij contact met u opnemen! Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken
Bouw
Soort woonhuisWoonhuis, Eengezinswoning, Twee onder een kap woning
Bouwjaar1976
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte104 m2
Indeling
Aantal bouwlagen3
Aantal kamers5
Energie
EnergielabelA
VerwarmingCvketel
Warm waterCvketel
Kadastrale gegevens
Perceelopppervlakte275 m2
Printen Reageer op dit pand Buurtgegevens Tevreden opdrachtgevers
Reageer op dit pand

 

  Woning*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Mobiel nummer

  Vragen / Opmerkingen

   

  Vragen?
  • J.E. (Jolande) Nieuwdorp-Slabbekoorn
  • Register Makelaar - Taxateur o.z.
  • Goese Meerlaan 11
  • 4465 AN Goes
  info@wooonmakelaardij.nl
  06 233 63 754
  Whatsapp
  Deze klanten gingen u voor.....

  In augustus waren wij wat aan het kijken op huislijn toen we een heel leuk huis op Borssele zagen staan. Dit wilden wij graag wel eens van binnen bekijken en hebben dan ook een afspraak gemaakt met Jolande van WOOONmakelaardij. Na een leuke kennismaking met deze sympathieke makelaar kwamen wij...

  Dimitri en Anja van Craenenbroeck

  Via familie werd ik voorgesteld aan Jolande Nieuwdorp-Slabbekoorn van WOOONmakelaardij. Daarbij werd mij verteld dat ze zeer tevreden waren over haar manier van werken en dit als erg prettig hebben ervaren. Mij is altijd verteld dat er geen betere reclame is dan mond-tot-mond reclame. Belangrijk...

  Bardien Goeree

  We willen WOOONmakelaardij hartelijk bedanken voor de manier waarop Jolande zich heeft ingezet bij de aan- en verkoop van onze woning. Eerst hebben we al een enthousiaste bezichtiging gehad met haar in het huis waar we nu inmiddels wonen en ook vakkundige informatie gekregen wat betreft de verkoop...

  Johan en Letty de Koster

   

  Meer tevreden opdrachtgevers    
  © WOOONmakelaardij | Sitemap | Contact | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website door: DORST